Garantie


Productgarantie

Wil je aanspraak maken op de garantie van een artikel?

Op onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dit houdt in dat een product moet voldoen aan wat u er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten. Smartmeubel.nl hanteert een garantietermijn die overeenkomt met de fabrieksgarantie op een bepaald artikel, dit kan oplopen tot een garantie van maar liefst 10 jaar. Deze garantie geldt uiteraard onverminderd de wettelijke garantiebepalingen die wij tegenover u zullen nakomen. Wilt u weten hoelang er garantie op een bepaald artikel zit? Bel ons op nummer 0475-39 28 28 of stuur ons een email.

Onze garantievoorwaarden staan ook uitgebreid omschreven in onze
algemene voorwaarden.

Klachtafhandeling

Heeft u een klacht over een gekocht product of over onze dienstverlening? Stuur dan een e-mail naar: klantenservice@smartmeubel.nl of bel onze klantenservice op nummer: 0475 - 39 28 55.
U krijgt zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie op uw klacht.
Komt u er met onze klantenservice niet uit? U kunt dan uw klacht/geschil voorleggen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag. Zie ook www.sgc.nl. Tevens kunt uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europese ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)


Laagste prijsgarantie

Smartmeubel.nl garandeert de laagste prijs. Wanneer u binnen 14 dagen na aankoop van uw product een identiek product in dezelfde uitvoering voor een lager bedrag kunt kopen, ontvangt u van ons het prijsverschil retour. Zo betaalt u bij smartmeubel.nl nooit teveel.

Een aantal voorwaarden zijn van toepassing:

Het betreffende artikel dient origineel verpakt, in dezelfde kleur, en volkomen identiek te zijn aan het artikel van smartmeubel.nl, en moet uit voorraad leverbaar zijn. Showroommodellen vallen niet onder de laagste prijsgarantie.

Het prijsverschil moet controleerbaar zijn door middel van een prijslijst, advertentie, offerte, of de website van de aanbieder (geldt niet voor veilingsites zoals bv. Marktplaats en eBay).

Het product moet worden aangeboden door een aanbieder gevestigd binnen  Nederland.


Terug naar overzicht