14 dagen retourrecht


Valt de kleur tegen? Is de maat niet goed? Of is er iets anders dat u niet bevalt aan uw meubel? Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Daarom biedt smartmeubel.nl de mogelijkheid uw bestelde product binnen 14 dagen te herroepen, na ontvangst van de bestelling. Na herroeping heeft u nog 14 dagen om de producten terug te sturen.

Om gebruik te maken van uw retourrecht is het van belang dat het product compleet en onbeschadigd is en zich (voor zover redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking bevindt. De zichttermijn is niet van toepassing op artikelen die volgens uw specifieke wensen speciaal voor u op maat gemaakt zijn.

Bij smartmeubel.nl vinden we dat voorkomen beter is dan genezen. Dus heeft u vooraf al twijfels over een product, neem dan even contact met ons op, wij geven u graag meer informatie.

Wilt u uw bestelling retourneren dan kunt u dit doen volgens de onderstaande procedure;

Vul het modelformulier in en stuur het binnen 14 dagen per mail terug. U kunt het formulier hier downloaden. Of meld binnen 14 dagen eerst bij de klantenservice dat u een product retour wilt sturen. Onze klantenservice is te bereiken via e-mail op klantenservice@smartmeubel.nl of telefonisch op nummer 0475 - 39 28 55.

Houd uw factuur bij de hand zodat wij u sneller van dienst kunnen zijn. Wij zullen u per mail of telefonisch laten weten via welke verzenddienst u het product het best kunt retourneren.

U stuurt het product onbeschadigd en in originele verpakking (voor zover redelijkerwijs mogelijk) retour. U mag de producten beoordelen/gebruiken zoals in een winkel ook mogelijk is. Indien schade aan het product ontstaat, wordt u voor deze waardevermindering aansprakelijk gesteld.
De kosten van het retour sturen zijn voor uw rekening. De kosten zijn afhankelijk van de afmetingen en het gewicht van het te retourneren product en variëren van circa € 10,00 voor kleine artikelen tot circa € 100,00 voor zitcombinaties.

Retouradres:
Smartmeubel.nl
Dr. Philipslaan 41
6042 CT Roermond

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

In het geval van een financieringsaankoop kan de Kredietnemer de kredietovereenkomst – zonder opgave van redenen – ontbinden gedurende een ontbindingsperiode van veertien (14) kalenderdagen.
Zie de algemene voorwaarden van Santander

Meer informatie over retourneren? Lees onze algemene voorwaarden.


Terug naar overzicht